Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Σακηηηηηηηηη!

Καταρχάς, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης ανήκει σε εκείνη την κατηγορία καλλιτεχνών των οποίων ούτε ένα εκ των έργων τους δεν έχει τύχει να αντιμετωπιστεί ευνοϊκά από τα ώτα μου.

Ωστόσο, αυτή η σιχαμερή αντίσταση που βρίσκει με αφήνει άφωνη.

Έχουμε δικτατορία και δεν το πήρα χαμπάρι; Ή μήπως υπάρχει αστυνομία του γούστου ή μήπως θα έπρεπε όλοι να ακούμε τα ίδια πράγματα, επειδή κάποιοι θέλουν να θεωρούν τους εαυτούς τους "ποιοτικούς";

Όλοι, μαζί και οι "ποιοτικοί", θα κριθούν από το κοινό.

Άσε τον Ρουβά να πεί το  Άξιον Εστί. Στο κάτω-κάτω της γραφής, μπορεί να το πετύχει, που ξέρεις!

Και να σου πω και κάτι άλλο;
Παρά να πεί πάλι καμμία χαζομάρα τύπου "μακαρόνια με κιμά", καλύτερα το 'χω να πεί το Άξιον Εστί, και δεν θα πείραζε καθόλου να του βάλει και μπητ, που λέει ο λόγος, αν είναι με αυτό τον τρόπο να το μάθουν και οι νεότεροι.

Όσο για τους "ποιοτικούς΄να ξέρετε ότι ο λόγος που φωνάζουν είναι που τους έχει γραμμένους στα φρύδια του το ευρύ κοινό και δε γεμίζουν ούτε αίθουσα νηπιαγωγείου με τις πομπώδεις τους γερο-ξυνίλες και το υπεροπτικό ύφος.

Και ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί που τώρα το απίζουν προφήτες της πχιότητας, σαν ρεμάλια ξεκίνησαν, μέσα στις απαγορεύσεις και την περιφρόνηση, στους τεκέδες και τα μπορντέλα των δημιουργών, ακόμα και στις φυλακές, οπότε αν ήμουν στη θέση τους, θα πρόσεχα το τί ακριβώς λέω.

Τραγούδα βρε Σάκη, να δούμε τί θα πείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: