Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τις γυναίκες με έντονο μέηκ απ

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.
Λίγα χρόνια πριν θα έλεγα ότι μία γυναίκα που επενδύει τόσο πολύ χρόνο στον καλλωπισμό ώστε να της βγεί απολύτως επιτυχημένο, είτε κρύβει κάτι (ασκήμια, ανασφάλειες, σκατοψυχία, κόμπλεξ) τα οποία έστω και μόνο ψυχολογικά έχει ανάγκη να καλύψει, είτε έχει στρεβλό σύστημα αξιών με αποτέλεσμα να θεωρεί την εξωτερική εμφάνιση σημαντικότερη από άλλα πράγματα στη ζωή και για αυτό μόλις βαφτεί θαρρεί ότι έκανε το χρέος της στην κοινωνία και εφόσον δείχνει όμορφη μπορεί να φέρεται όπως της καπνίσει στους γύρω της, που αποτελεί και τον ορισμό της πουτανιάς.

Ή και τα δύο μαζί: και κρύβει κάτι και έχει στρεβλό σύστημα αξιών, όπως η νύφη μου που  μόλις έχασε μερικά κιλά την "είδε" γκόμενα και χάλασε την οικογένειά της και πηγαινοφέρνει τα παιδιά από γκόμενο σε γκόμενο.

Πλέον έχω ανακαλέσει.

Τα ίδια απολύτως δεινά μπορεί να σου προκαλέσει και μία καλόγρια από το μοναστήρι χωρίς ίχνος μέηκ άπ.

Βαφτείτε άφοβα.


2 σχόλια:

Fevos Man είπε...

Κι όμως, είχες δίκιο. Όχι για όλες, προφανώς, αλλά σαν κανόνας ισχύει.

Αν μία γυναίκα, σε μια ζωή η οποία είναι απελπιστικά μικρή, περνάει 2 ώρες την ημέρα στον καθρέφτη, αυτό λέει πολλά.

Όπως και οι άντρες που περνάνε 2 ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο κοιτώντας είτε τον τοίχο είτε τον καθρέφτη και κάνοντας επαναλήψεις, τείνουν να είναι λίγο εγωκεντρικοί και κενοί.

Unknown είπε...

Ξέρω και μερικές, θεούσες και σεμνές, δήθεν καθωσπρέπει, που έχουν για δόλωμα την καλοσύνη και για αντάλλαγμα πανάκριβο την προσοχή που θα σου δώσουν.

Αυτές που βάθονται είναι οι άπειρες, οι προφανείς, τις βλέπεις και καταλαβαίνεις.

Οι άλλες, οι κρυφές, είναι πιο επικίνδυνες, ψυχολογικές πουτάνες.