Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ότι πείς θα χρησιμοποιηθεί

Σου λέει ψέματα, σου διαστρεβλώνει την αλήθεια, σου δίνει σοφιστείες και δημαγωγίες βγαλμένες από γραφεία έγκριτων επιστημόνων, επιστημονικές δημαγωγίες, σου παίρνει τα λεφτά για να επενδύσει σε δημαγωγίες με ειδικά εφφέ για να είναι πιο πιστευτές, σου βάζει καναδυό ξένους, (ευρωπαίους βεβαίως-βεβαίως!) να σου λένε ψήφισε αυτό μην ψηφίσεις εκείνο, σε κρατάει αμόρφωτο ώστε να χάφτεις τις κοροϊδίες του, βάζει ειδήμονες από τα καλύτερα πανεπιστήμια να ορκίζονται ότι λέει αλήθεια, σου κάνει πλύση εγκεφάλου από όλες τις μπάντες και με κάθε μέσο, και όταν τελικά σε ξεγελάσει και σου κλέψει τις εισφορές του ιδρώτα σου, τη σύνταξή σου και το βιός σου σου λέει "Μα, ήξερες ότι είμαι σκάρτος, κι όμως με ψήφισες, εσύ φταίς" .

Και πάλι έχασε.
Πόσο γομάρι είναι...

Δεν πειράζει.
Εγώ πάλι αυτόν θα ψηφίσω, για να μείνει στην ίδια θέση να λουστεί ότι ετοιμαζόταν να λούσει τον άλλον και να εισπράξει αυτά που τεχνηέντως θέλει να αποφύγει.
Χεχεχε...
Τετραετία θέλει;
Θέλει σταθερότητα;
Εντάξει, λοιπόν.
Για να τον δούμε πόσο σταθερός θα είναι σε δύο μήνες που θα συντάσσει προϋπολογισμό, την ώρα που ο τουρισμός θα έχει πέσει περισσότερο από πέρσι και το σεπτέμβριο θα πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία, χαχαχαχααααααααααααααααααααααα.

Πουλάκι μου, του την έφερε ο ΓΑΠ, θα "τον πιεί" και θα πεί κι ευχαριστώ.
Και οι ευρωπαίοι θα τον στήσουν οι ίδιοι να εισπράξει όλες τις φάπες με αυτά ποτ θα τον βάλουν να κάνει και ούτε κιχ δεν θα μπορεί να πεί, γιατί πάνω απόλα η σταθερότης, βεβαίως-βεβαίως, η σταθερότης του γιέσμαν, γιατί γιέσμαν ήταν πάντα.
Και όχι μόνο είναι γιέσμανμ αλλά είναι και χαζός γιέσμαν, γιατί ακόμα και το γιέσ πρέπει να ξέρεις πως να το πείς, βλαμμένο
χαχαχαααααααα
Ε, ρε γλέντια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: