Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η πρωτόγνωρη επανάσταση των Ελλήνων.

Πολύ ρομαντικά τα βλέπει η κυρία αρβελέρ και αυτό δε μας ενοχλεί γιατί λίγο πολύ, όλοι μας θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα ρομαντικά, γιατί έτσι είναι πιο ευχάριστα. Ακόμα και στην απογοήτευσή της η κυρία αρβελέρ δεν παύει να δείχνει μία ρομαντική διάθεση που όμως απέχει μακράν από την πραγματική κατάσταση.

Λέει η καλή κυριούλα, που γνώρισε την αναγνώριση από τα ίδια κοπρόσκυλα που αναγνωρίζουν τον γαπ ως σκεπτόμενο και τον αμερικανό ως ειρηνοποιό, πως οι έλληνες δεν έχουν όραμα.Και δεν αισχύνεται να χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως "ο κακομοίρης, ο Μητσοτάκης" έστω και σαν απλή αναφορά, ούτε να ξεχνά να αναφέρει το ρόλο των προδοτών στον σχηματισμό της ελλάδας και στους
πολέμους που οι ίδιοι οι πολιτικοί επέφεραν στον τόπο, για τις γενοκτονίες και τους διωγμούς ελλήνων από έλληνες με φιλική συμμετοχή και χρηματοδότηση των ξένων πλειοδοτών;
Φτού σου, ελένη, πουλήθηκες κι εσύ.
Θες να ξέρεις γιατί δεν αντιδρούν οι έλληνες;
Γιατί είναι είναι πιο έξυπνοι από εσάς.
Αν δεν αντιδρούν όπως άλλοι σε αντίστοιχη θέση και κατάσταση, είναι γιατί σε αντίθεση με τους άλλους σε αντίστοιχη θέση και κατάσταση, διδάχθηκαν κάτι από το πρόσφατο παρελθόν: κανείς, ΚΑΝΕΙΣ δεν αξίζει την αντίδρασή μου.
Θα πάω εγώ να συγχυστώ, για την γκόμενα του κεδίκογλου; Θα χαλάσω εγώ τη ζαχαρένια μου για την σαλώμη των σπηλιωτόπουλο; Θα χάσω εγώ τον ύπνο μου και τον χρόνο μου για τους πατριδοπώλες, σαμαρά, βουλγαράκη, βενιζέλο και το κακό συναπάντημα; Θα ρισκάρω εγώ το μέλλον των παιδιών μου για χατήρι της βουλευτικής ασυλίας και την κόρη του κεφαλογιάννη, για το βαρβιτσωτόπουλο που κάνουν μεγάλη ζωή με τα λεφτά ΜΟΥ;
Στα άγραφά μου και η ερτ, και η χρυσή αυγή και όλα τα νέα κόμματα. Στα άγραφά μου και η ευρώπη που συνεννοείται με τους πατριδοπώλες με τους δικούς της κι αυτή σκοπούς προφασιζόμενη δήθεν το καλό των λαών, στα άγραφά μου και ο σαμαράς που έχει την πουμαρό και την πούλησε στην μονσάντο για "εναλλακτικές" καλλιέργειες, μία είδηση που μόνο κατά το ήμισι είναι μύθος.
Απλά, δεν δίνω πια τα λεφτά μου και , αν αναγκαστώ να το κάνω, τότε δίνω όσο λιγότερα μπορώ, εκμεταλλευόμενος τις τρύπες του συστήματος που αφήσατε για τους εαυτούς σας για να τη γλιτώσω κι εγώ. Η διαφθορά στην Ελλάδα, κυρία με ας αναγνωρίσεις, από ένα εισόδημα και κάτω δεν είναι διαφθορά αλλά αυτο-άμυνα και επιστροφή φόρων, σε ένα κράτος που φορολογεί τον εργάτη για να δώσει πρωθυπουργικό σκάφος στον προδότη, που συναλλάσσεται με τον χριστοφοράκο αλλά κάνει έξωση στον άνεργο.
Ο Έλληνας, κυρία με τας αναγνωρίσεις, όχι μόνο με τον δικό του τρόπο πολεμά, αλλά νικά κιόλας, γιατί ήδη ο σαμαρωμένος που παριστάνει τον πρωθυπουργό για να μην τον πούμε βλάκα έχει στα χέρια του μία βόμβα που ή θα την απασφαλίσει για να πάρει την επόμενη δόση, (γιατί μπορεί το κλείσιμο της ερτ να ήταν θεαματικό, αλλά στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα: οι ίδιοι μηχανισμοί, τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια σκατά και οι ευρωπαίοι ακριβώς επειδή το είδαν αυτό, αντί για 8,2 δις, τελικά δίνουν σκάρτα δύο) είτε που θα τον φάνε οι ίδιοι οι δικοί του όπως τους χριστιανούς οι λέοντες στις αρένες, όταν αναπόφευκτα, φτάσει και σε αυτούς.
Ο Έλληνας περιμένει μειδιώντας ειρωνικά, πότε να φάνε τα μούτρα τους οι ειδήμονες.
Ο Έλληνας, αυτός που με ευρηματικότητα και επαναστατική διορατικότητα εκμεταλλεύτηκε τα κουσούρια του δικού σας συστήματος προς ώφελός του, ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να τον πειράξεις είναι να καταστρέψεις το ίδιο σου το σύστημα, και για αυτό είναι σίγουρος πως δεν έχεις ούτε το σθένος ούτε καν την επιθυμία να το κάνεις. Βλέπει τα ίδια λαμόγια να φτιάχνουν "νέα κόμματα", βλέπει πρωθυπουργούς να υπόσχονται θέσεις εργασίας και να παρακαλάνε για φορολογική υπευθυνότητα και σκάει στα γέλια, πριν μπάει για μπάνιο, όχι από αδιαφορία, αλλά με σοφή ψυχραιμία.
Γιατί αν ο ουκ-άς δήλωσε τυφλός για παρει το επίδομα, γιατί διώκεται ο ουκ-άς αλλά όχι οι γιατροί της επιτροπής που το ενέκριναν; Γιατί αν έκλεισε η ερτ για να εξυγειανθεί, τότε γιατί δεν εξυγειαίνεται; Ένα κράτος που θέλει τρία χρόνια για μία απλή δήλωση, πως θα στήσει ολόκληρο κανάλι σε ένα καλοκαίρι και μάλιστα όταν τα όργανα αυτού του κράτους στελεχώνονται κυρίως από ημέτερους αδαείς. φαήλους και αδώνιδες; ΑΝ απαντηθεί αυτή η ερώτηση, θα ήταν μία καλή αρχή, αλλά όπως ξέρω και ξέρεις, αυτό δεν θα γίνει.
Άλλωστε, δεν είναι ο ελληνικός λαό που τον κρατάνε με εκβιασμούς και μυστικές λίστες...






1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μωρέ, και που δεν τη χαλάς τη ζαχαρένια σου, πάλι χαμένη είσαι!

(Μα δεν είπες ότι δε θα βγείς από το μαγιώ σου;;; )